Porto Pires

gavekurve

Med en smuk og lækker gavekurv fra Porto Pires har du altid den perfekte overraskelse til den du holder af. Vores gavekurve er sammensat til alle anledninger, med et stort udvalg af vores lækre specialiteter i højeste kvalitet. Du kan umuligt ramme ved siden af med en gavekurv fra Porto Pires.

Udsøgte gavekurve med vin og delikatesser fra Svendborg, fremviser Sydfyns og Portugals bedste.

Gaver der glæder

Firmagaver
Priser fra 150,-
Uanset gaveløsning, er vi altid klar til at rådgive og hjælpe med at forkæle medarbejdere, netværksforbindelser, kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder med en elegant gavekurv.
 
Vi tilbyder et bredt sortiment af vine, portvine og en masse andre lækre delikatesser fra Portugal. Vi forhandler også dansk chokolade som Reserve og Bælg Konfekt. Kig ind i vores butik og bliv inspireret.

Gaver der glæder

Vingave til enhver smag​​
Priser fra 150,-
Hvis du leder efter den perfekte vingave, så har Porto Pires har et stort udvalg af kvalitetsvine og portvine fra Portugal.
 
Du kan sammensætte din egen unikke gavekurv med dine favoritter, og vi vil sørge for, at den er smuk og præsentabel til, når du skal overrække den. Kom og se vores store sortiment i butikken, og bliv inspireret.

Bestilling

Du kan kontakte os på telefon 42 41 42 71 eller mail: [email protected]. Du er også meget velkommen til at besøge vores butik – Møllergade 28, 5700 Svendborg.

Find os

Portugisisk keramik præsenteres i Svendborg butik.

Kom og besøg butikken

Porto Pires
Møllergade 28
5700 Svendborg, Fyn​