Svendborgs hyggeligste café & restaurant

Porto Pires​

Ana Pires, ejeren af cafeen, præsenterer kvalitetsvin i Svendborg.
En hånd holder en kop kaffe ved siden af en pastel de nata.
Cremet Caffè Moreno cappuccino i Cafe Porto Pires i Svendborg

Portugesisk café i Svendborg

Træd ind i en verden af lækre råvarer, delikatesser og smagfulde vine og portvine. Ved gågaden i Svendborg centrum træder du ind i en anden verden. 

Vores kærlighed til Portugual

Gavebutik, Café & Restaurant

Smagen af Portugal

Hver en mundfuld fra Porto Pires smager af Portugals solbadede klippeskråninger og bakkedale. Nøje udvalgt fra lokale forhandlere, så smagsoplevelserne kan nydes og begejstre i hjertet af Svendborg.

Mærk kvaliteten

Hos Porto Pires gør vi os umage med at lave alle møder med vores specialiteter til en fest. Der er er dog en ting, vi tager meget alvorligt: Respekten for de gode råvarer og kvaliteten af alle produkter, som vi tilbyder vores kunder.

Passion der smitter

Det er vigtigt, at du kommer hjem med andet og mere end velsmagende lækkerier. Hos Porto Pires pakker vi også kurven med kyndig vejledning om alle vores vine og specialiteter, så du ved hvad du putter i munden.

Mod

Ana Pires

Ana Pires er vokset op med de portugisiske råvarer helt inde på livet. Fra barnsben hjalp hun til på familieplantagen i Benquerenca i det centrale Portugal, hvor man i fællesskab og med respekten for de tidligere generationer tryllede solmodne oliven og druer til olie og vin.

Som 19 årig trak kærligheden hende fra de varme himmelstrøg til det kolde nord, hvor hun sidenhen forelskede sig igen: Denne gang faldt kærligheden på det sydfynske øhav, der gennem de sidste 39  år har været hendes hjem.

Gennem årene har Ana holdt sin passion for mad og vin ved lige som både kok og  tjener i bl.a. hotelbranchen. Her har hun delt ud af sine erfaringer og begejstring for den kulinariske verden, og har samtidig opbygget et solidt kendskab til hvordan man finder og bruger råvarer i højeste kvalitet.

 

 

Ana Pires præsenterer en portugisisk specialret hos Porto Pires Cafe

Vores restaurant & café​

Vi ligger i hjertet af Svendborg og serverer lækre portugesiske delikatesser og retter. Du kan også nyde en god kop kaffe og smage Anas hjemmebagte portugesiske kager.

Gå på opdagelse

SE VORES
GAVEKURVE
Delikatesser og brugskunst fra Portugal
EVENTS I SVENDBORG
Mød sublime smagsoplevelse i hyggelig
KONTAKT OS
Husets egen portvin brand

Hvorfor vælge Porto Pires?

Her møder du sydens sommer og sol. De lækreste råvarer, en stemningsfyldt café og restaurant. 

To personer nyder kaffe og kage på café.

Kundeanmeldelser

Find os

Svendborg café med portugisisk specialiteter

Besøg Porto Pires café & restaurant i Svendborg.
Reserver dit bord i dag!

Porto Pires
Møllergade 28
5700 Svendborg, Fyn​